Opsesivni kradljivac: Policija kod njega pronašla 5000 ukradenih ženskih gaćica



BANGKOŠKA policija nedavno se nemalo iznenadila kad je u stanu jednog osumnjičenika za pljačku, osim ukradene robe pronašla i nešto doista nesvakidašnje. Naime, dok je u potrazi za ukradenim draguljima pretraživala imanje Danaija Raiwecha policija je pronašla čak 5000 ženskih gaćica, Emirates 24/7. Razlog tomu bio je to što Danai ima nevjerojatnu opsesiju ženskim gaćicama i jednostavno si ne može pomoći da ih ne ukrade.

"Priznao je da ih krade i koristi za samozadovoljavanje. Ono što nas je definitivno iznenadilo još više jest što je njegova žena, osim što mu je pomagala u skrivanju blaga, znala za njegovu opsesiju i podržavala je", izjavio je policijski načelnik Napanwut. Danai je priznao da neobičnu opsesiju gaji od 18. godine te da je u više navrata bezuspješno tražio stručnu pomoć.

"Istina je, radim to godinama. Po jednoj kući ili stanu, uzimam tri do pet komada. Ne mogu si pomoći, mislim da sam prestao brojati kad sam ih skupio oko dvije tisuće", naglasio je  Raiwech. Napanwut je naglasio kako će muškarac biti optužen samo za krađu dijamanata, jer niti jedna od žena nije prijavila nestanak svojih gaćica.

Pročitajte više