Osvojite romantičnu večeru za dvoje u restoranu Lido

Foto: PR

JOŠ MALO i Valentinovo je tu, a ako još uvijek niste smislili gdje ćete svoju bolju (ili goru) polovicu odvesti na Dan zaljubljenih - Index.hr tu je da vam pomogne.

Restoran Lido za 14.veljače pripremio je "valentinovski menu" na kojem se nalaze mousse od gusje jetre s crnim tartufom, tatarski biftek, tagliata od telećeg bifteka, panna cotta od karamele i mousse od čokolade.

Index će jednom od naših čitatelja pokloniti romantičnu večer za dvoje, a sve što trebate učiniti jest na Index Lajku objaviti svoju romantičnu fotografiju, a možda i neki ljubavni citat na koji ste slučajno nabasali na internetu.

U svakom slučaju, potrudite se biti što originalniji jer fotografija s najvećim brojem lajkova pobjeđuje.

Kako se prijaviti?

1. Registriraj se na Index Lajk.

2. Uploadaj na Index Lajk u rubriku "Inspiracija i citati" romantičnu fotku ili fotku s tvojim omiljenim ljubavnim citatom, upiši joj smisleni naslov ("Ljubav pokreće svijet", "Divno je biti zaljubljen", "Što je život bez ljubavi"...), opis i odgovarajuće tagove/oznake među koje ćeš dodati i tag "Lido" (u natječaju sudjeluju samo fotografije s tim tagom).

Pravila:

- Na natječaj se mogu prijaviti samo punoljetne osobe iz Hrvatske.

- Za prijavu na natječaj potrebno je sljedeće: na zabavni portal www.lajk.hr uploadaj ili fotku s tvojim omiljenim ljubavnim citatom, upiši joj smisleni naslov ("Ljubav pokreće svijet", "Divno je biti zaljubljen", "Što je život bez ljubavi"...), opis i odgovarajuće tagove/oznake među koje ćeš dodati i tag "Lido" (u natječaju sudjeluju samo fotografije s tim tagom).

- Upozorenje: Svaka naknadna izmjena naslova fotografije poništava prikupljene lajkove. U slučaju da nije upisan smislen naslov fotografije (nasumično izabrana riječ ili nizovi znakova ne smatraju se naslovom), administrator rubrike Lajk zadržava pravo izmjene naslova ili brisanja fotografije zbog kršenja pravila natječaja.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje su vulgarne, opscene, degutantne ili uvredljive.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija za koje se utvrdi da krše autorska prava.

- Administrator zadržava pravo uklanjanja svih prijavljenih fotografija koje narušavaju ugled natječaja.

- Prijava na natječaj podrazumijeva da ste pročitali pravila natječaja i prihvaćate sve uvjete natječaja.

- Prijave na natječaj se zaprimaju od 11. veljače 2014. u 19 sati do 14. veljače 2014. u 12 sati, do kad prijavljene fotografije mogu skupljati lajkove.

- Jedna fotografija s najvećim brojem lajkova osvojit će romantičnu večeru u Lidu za Valentinovo.

- Ime pobjednika bit će objavljeno 14. veljače 2014. u 15 sati.

- Svi sudionici natječaja odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih fotografija ili fotografija drugih sudionika.

- Svi sudionici natječaja prihvaćaju pravila koja je odredio organizator.

- Index zadržava pravo naknadne izmjene pravila.

- Za sve upite oko natječaja možete nas kontaktirati na mail adresu lajk@index.hr

 

Pročitajte više