Osvojite ulaznice za nastup komičara Daniela Slossa u Lisinskom

Foto: PR

STAND up komičari obično iz bogatog iskustva izvlače štoseve za svoje nastupe. Ali, on – Daniel Sloss – zapravo ima premalo godina za to.

Samo mu je 24, ali svoju "mladost" pretvorio je u prednost. Djevojka, odnos s njezinim ocem, prvi seks, maloljetnički kriminal, obitelj itd. neke su od tema koje ga inspiriraju.

Daniel Sloss stiže u Zagreb u sklopu europske turneje "Live", na kojoj će prethodno obići 15 država. Turneja je otpočela 27.10. u Beču, a završava se zagrebačkim nastupom u maloj dvorani Vatroslava Lisinskog u subotu 15.11. od 20 sati. Danielov specijalan gost je Kai Humphries, pobjednik Scottish Variety Awards kao najbolji novi škotski komičar.

Index najbrže čitatelje nagrađuje s 2x2 ulaznice za Danielov show, a sve što trebate napraviti jest poslati svoje podatke na index.nagrada@gmail.com s naslovom "Daniel Sloss" i požuriti. Dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

Ako ulaznice ne osvojite na nagradnoj igri preostaje vam posjet na www.ulaznice.hr ili blagajnu Lisinskog. Cijene ulaznica iznose 110 kn.

Pročitajte više