Osvojite ulaznice za nastup stand-up komičara Reginalda D. Huntera u Lisinskom

Foto: PR

ZVALI su ga svakako: agentom CIA-e, "Crncem", ali on je samo stand-up komičar. Reginald D. Hunter nastupit će u Zagrebu u četvrtak 2. listopada, u sklopu turneje "Reginald D. Hunter in Europe: A Nigga Runs Through It" i pokazati što je to vještina nasmijavanja publike. 

Reginald je američki komičar s britanskom adresom i stažem dužim od 15 godina. Vrlo je iskren, materijal mu je kontroverzan i izuzetno zabavan. Njegovi nastupi definiraju se kao barem dva sata smijanja na fore i priče o politici, kulturološkim razlikama, seksu, ljubavi... ali samo ako razumijete engleski.

Preispitujući složene muško-ženske odnose, ovaj komičar, rođen na američkom Jugu, otkrit će da ima i super moći. Hoće li te moći upotrebljavati i u gotovo dvosatnom nastupu 2. listopada u 20 sati u Lisinskom, ostaje na vama da provjerite gledajući ga uživo.

A za čitatelje Indexa pripremili smo 2x2 ulaznice za Reginaldov show, a sve što trebate učiniti je biti brzi i poslati svoje podatke (ime, prezime, e-mail i broj telefona) na index.nagrada@gmail.com s naslovom "Reginald D. Hunter".

Pročitajte više