Otac Miley Cyrus prokomentirao njezin spot pun golotinje

Screenshot: YouTube

BILLY RAY CYRUS, otac mlade Miley koja proteklih dana ne prestaje biti centrom medijske pažnje, prokomentirao je njezin novi spot za pjesmu "Wrecking Ball" u kojem se pojavljuje potpuno gola.

U intervjuu za Entertainment Tonight kratko je rekao da je "pjesma veliki uspjeh" te potom dodao da "ne bi bilo drukčije ni da je Miley nosila traperice i flanelsku košulju ili haljinu časne sestre" te da je njezina vokalna izvedba pokazatelj talenta koji je dobila od Boga.

Cyrus, inače i sam glazbenik, ali i veliki vjernik, kazao je: "Ja sam čovjek od pjesme. Glazbenik, tekstopisac i skladatelj koji voli sve stilove glazbe. Ali ipak, ja sam stara škola gdje sve počinje s glazbenikom i pjesmom...do trenutka u kojem pjesma, pjevač, producent, bend i onaj koji sluša ne postanu jedno. Ne bi bilo drukčije niti da je Miley nosila traperice, flanelsku košulju...odijelo...haljinu časne sestre. Pjesma je hit...i njezina vokalna izvedba odražava njezine korijene i čisti talent dobiven od Boga".

Inače, Miley je i ovim potezom sa skidanjem još jednom napravila dobru stvar: iako je objavljen pred dva dana, "Wrecking Ball" trenutno ima viš od 56 milijuna pogleda.

Pročitajte više