Otkriveni detalji o preranoj smrti Jamesa Gandolfinija

Foto: Gulliver Image/Getty Images

PROTEKLE je noći svijet šokirala vijest o smrti slavnog glumca Jamesa Gandolfinija.

Ubrzo se saznalo da je preminuo za vrijeme posjeta Italiji, a prema posljednjim informacijama tamo je bio sa svojim sinom tinejdžerom, Michaelom (ali i ostatkom obitelji). Tu je vijest svojim statusom na Facebooku potvrdio glumac i Gandolfinijev prijatelj Gilles Marini koji je napisao: "Slomljeno mi je srce. Moj dragi prijatelj James Gandolfini upravo je umro. Prošle subote rekao mi je da je jako sretan što će sa svojim sinom ići u Italiju. Izlet za dečke!" te nakon toga dodao: "Čast mi je bila poznavati ovog čovjeka, bio je odličan otac! Proveo sam puno vremena Jamesovim sinom trenirajući nogomet. Suosjećam s tim klincem, malom je Michaelu sad sigurno teško".

>> Preminuo James Gandolfini

>> Hollywood tuguje za legendarnim Tonyjem Sopranom

U međuvremenu saznalo se i da je Gandolfini pretrpio srčani udar u hotelskoj kupaonici na kraju "prekrasnog dana koji je proveo sa svojom obitelji", ispričao je njegov asistent Tom Richardson. Mike Sullivan, bliski Gandolfinijev prijatelj, tvrdi da mu je Richardson kazao: "Kad su se vratili u hotel Jimmy je otišao u kupaonicu. Tamo se nešto dogodilo. Njegova je sestra rekla da je bio živ kad su ga kola Hitne pomoći prevezla u bolnicu".

Jamesova prva supruga, Michaelova majka Marcy Wudarski, odmah je otputovala u Italiju kako bi bila sa svojim sinom. Marcy i James bili su u braku do 2002. godine. Uz slavnog glumca u Italiji su bili i njegova druga supruga Deborah Lin i devetomjesečna kćerkica Liliana.

Liječnik Claudio Modini iz bolnice Umberto Primo izjavio je: "Pacijent je u bolnicu stigao u 22:30 po lokalnom vremenu. Nismo ga uspjeli uživjeti te je proglašen mrtvim u 23:00. Ne znamo točan uzrok, no vjerojatno je umro prirodnom smrću ili od infarkta, prenosi CNN.

Pročitajte više