Otkriveno koliko su zaradile zvijezde "50 nijansi sive"

Foto: Press

BIO JE to najiščekivaniji film godine, koji je, unatoč kritikama publike (i kritičara) uspio zaraditi više od 550 milijuna dolara na blagajnama, ali izgleda da su glavne zvijezde u njemu glumile za kikiriki (barem što se tiče holivudskih gabarita).


Hollywood Reporter otkrio je koliko su za prvi nastavak "50 nijansi sive" dobili glavni glumci Dakota Johnson i Jamie Dornan - po 250 tisuća dolara svaki.

Ali iako im prva plaća prema ovim navodima nije bila velika s obzirom na to koliko dobivaju neki njihovi kolege, sve bi im se moglo isplatiti u nastavcima - pojavila su se i prva šuškanja da se Dornanu za ulogu u drugom dijelu nudi sedam milijuna dolara što je, složit ćete se, prilično dobra povišica.

"Bio je to bazičan početnički ugovor za franšizu. Pogledajte 'Sumrak' ili 'Igre gladi', u tom smjeru se sad ide", kazao je upućeni izvor. Naime, Jennifer Lawrence za ulogu u prvom nastavku "Igara gladi" dobila je pola milijuna, da bi već za nastavak sklopila ugovor na fantastičnih deset milijuna dolara.

Ipak, već sad nije sve tako crno ni za "početnike" Johnson i Dornana: u ugovorima im stoji i da dobivaju postotak od zarade.
 

Pročitajte više