Otkriveno tko je džentlmen iz Šibenika koji je postao hit na internetu

Foto: Duško Jaramaz/Pixsell

JEDAN je muškarac iz Šibenika danas postao hit dana na društvenim mrežama zahvaljujući galantnoj gesti.

On je snimljen kako vozeći se na motoru u zubima nosi ružu, a fotografija je naprosto oduševila posjetitelje na Indexovom Facebook profilu. Zahvaljujući čitateljima Indexa uspjeli smo otkriti identitet misterioznog džentlmena, koji nije imao pojma da je postao pravi hit na internetu.

Njegovo je ime Zdravko Uroda, koji nam je kazao da je ružu nosio svojoj supruzi. Na pitanje kako je ona završila u njegovim ustima kazao je: "Kupio sam supruzi ružu, a nisam imao više mjesta na motoru. Nosio sam neke druge stvari, spizu koju sam kupio pa ružu nisam imao kuda staviti. U tom trenutku odlučio sam je staviti u usta pa sam se s njom provezao po gradu".

A osim Dana žena, gospodin Uroda imao je još jedan razlog da supruzi odnese ružu: "Radim to svake godine. Ali imam još jedan povod - mojoj supruzi je danas i rođendan. Tako da nije dobila samo ružu, nego i neke druge darove. Ona je, kao i obično bila oduševljena kad je primila darove i čestitke, ali ružu sam joj ipak predao iz ruke, ne iz usta", uz smijeh je prokomentirao.

Njegova gesta naišla je na apsolutno oduševljenje ljudi koji su fotografiju vidjeli pa je ona zatrpana pozitivnim komentarima. Jedan od njih je i: "..i samo nek još netko kaže da ne postoje divni muškarci koji ljubav iskazuju poštovanjem i sitnicama koje su od srca i koje znače više od bilo kakvih skupih poklona...predivno".

Na kraju je gospodin Uroda dodao: "Nisam imao pojma da su me snimili. Puno hvala svima na komentarima".

Pročitajte više