Ovako Severina slavi Dan mladosti

Foto: Instagram

DA SE na današnji dan slavio Dan mladosti prisjetila se i Severina. Na svom je Instagramu objavila fotografiju s Josipom Brozom Titom.

"Nakon posjeta predsjedniku Carteru, Tito je iz Amerike doputovao u Buckinghamsku palaču, gdje ga je ugostila kraljica Elizabeta.... Koja je za njega imala vremena...", napisala je pored fotomontaže koju je još jednom za nju napravio umjetnik Marko Goloskoković iz Valjeva, koji se na Instagramu predstavlja kao @fucking_artist.

"A kako nema Jovanke? Zar ga je smjela pustiti samog kod ovakve ljepotice", upitao je jedan obožavatelj, a Severina je ubrzo objavila još jednu fotografiju, na kojoj je i prva dama Jugoslavije.

"'Je l' to #chanel?', upita Jovanka Jackie, dok su Tito i Kennedy, koji ga je srdačno primio u Americi, pozirali fotografima... Te fotografije se nalaze u brojnim povijesnim knjigama. Čak i na internetu. Te iste fotografije krase zidove gotovo svih svjetskih državnika pa čak i hrvatskih predsjednika. 'Ne', odgovori Jackie. "Kostim je #escada, torba #dior, cipele #burakuyan. Ali oprosti što govorim kroz zube i ne obraćam se, snimaju me fotografi... Poziram", napisala je pjevačica pored te fotografije, a jedan od hashtagova joj je "na našim zidovima uvijek ima mjesta za tebe".

Goloskoković je autor još jedne montaže koja je podigla puno prašine,na kojoj Severina sjedi Isusu pod nogama na zdencu, kao u priči o Isusu i Samarićanki koju je tražio da mu da vode nakon dugog puta i u kojoj joj objašnjava da je on Mesija. 

Pročitajte više