Ovako je Angelina reagirala kada je susrela predstavnicu Sonyja nakon curenja e-mail prepiske

Foto: JLP/ Twitter/ NOTED News

U POSLJEDNJEM curenju informacija koje su izveli tzv. Čuvari mira, skupina koja stoji iza hakerskog napada na kompaniju Sony, nastradao je ugled glumice Angeline Jolie.

Naime, e-mail prepiska između poznatog producenta Scotta Rudina i sonyjeve predstavnice Amy Pascal koja je tom prilikom puštena u javnost, izazvala je mnogo pažnje, prije svega jer je Rudin u e-mailu Jolie nazvao "netalentiranim razmaženim derištem" zbog njenjog neslaganja oko toga da David Fincher režira biografski film o Steveu Jobsu.

"Moraš ušutkati Angie prije nego Davidu oteža cijeli posao sa Jobsom", napisao je Scott sonyjevoj predstavnici pritom otkrivši da iza Angelinina nezadovoljstva leži samo njen ego, zbog kojeg želi Finchera vidjeti kao režisera filma "Kleopatra" u kojem bi ona potom imala glavnu ulogu.

Točno dva dana poslije curenja prepiske, Pascal se našla "oči u oči" s Jolie koju je pritom pokušala prijateljski zagrliti, no glumica joj je tada samo uputila hladan pogled, zbog čega ju je Pascal samo nastavila držati rukama za ramena te je fotografija već postala hit na društvenim mrežama.

Pročitajte više