Ovisna o mačjoj hrani: Žena jede i do 900 mačjih kolačića dnevno



OVISNOSTI o kavi, cigaretama, kockanju ili pak pretjeranom konzumiranju hrane već su dugo dijelom naše svakodnevice. No, jedna je amerikanka uspjela razviti vrlo neobičan porok – naime, ona je ovisna o mačjoj hrani. 46-godišnja Mary iz Farwella u Michiganu, svakodnevno pojede i do 900 mačjih kolačića.

Mačje poslastice počela je konzumirati nakon teškog razvoda zbog kojeg je većinu vremena provodila s tri svoje "preduće" ljubimice. Jednom ih je prilikom hranila i iz čiste radoznalosti i sama odlučila kušati komadić. No, ono što je počelo kao prilično nevina gesta, pretvorilo se u nekontroliranu potrebu za obrocima "na mačji način", prenosi Daily Mail.

"Kad razmišljam o različitim okusima mačje hrane, počinje mi curiti slina. Najdraži mi je okus govedine i sira, jednostavno ga obožavam. Znam da zvuči grozno, ali ne mogu si pomoći", naglasila je Mary. Svoju je ovisnost nedavno odlučila podijeliti i s drugima i to u serijalu "My Strange Addiction". Mary se nada kako će joj to pomoći, kao i svima onima koji imaju sličnih problema. Inače, na mačju hranu troši i 200 dolara mjesečno, što je, priznaje, znatno veća svota od one koju troši na ljudsku.

Pročitajte više