Ovo je vrijeme kada se najviše seksamo

Foto: Shutterstock

WILLIAM SACK i njegov tim s kojim je razvio mobilnu aplikaciju Kindara, došli su do posve zanimljivih podataka koji se tiču seksualnih navika korisnika aplikacije.

Naime, Kindara je mobilna aplikacija prije svega namijenjena ženama koje pomoću nje mogu pratiti svoje plodne dane i pritom saznati koji su im dani najpogodniji za odnose ukoliko žele zatrudnjeti ili kojih dana se suzdržati od njih ukoliko to ne žele, prenosi Business Insider.

Slične aplikacije poput Kindare već postoje, no Sacks tvrdi da je njegova aplikacija jedna od uspješnijih te da je već pomogla preko 30 tisuća žena da zatrudne.

Osim toga, tijekom posljednja 22 mjeseca, Sack i njegov tim "marljivo" su skupljali podatke korisnika aplikacije i pritom došli do nekih zanimljivih informacija koji se tiču nekih njihovih seksualnih navika. Ovo su samo neke od njih:

1. Najpopularnije vrijeme za seks je upravo u tijeku. Zimski praznici!

2. Zbog toga je jasno zašto je najčešći dan u godini kada se rađaju djeca, 16. rujna.

3. Tjedni prije i poslije Božića, a s tim i stara godina, daleko su najpopularniji za seks.

4. Iza njih je Valentinovo...

5. Zatim spojeni vikendi - praznici (koji uključuju barem tri dana).

6. Prvi dan nove godine, kada očito nisu svi mamurni.

7. Najpopularniji dan za seks je nedjelja.

8. Potom slijede subota i zatim petak.

9. Utorak je dan kada su se korisici najmanje seksali te su mnogi radije preferirali ponedjeljak.

10. Poslovne obveze su jako loše za libido, zbog čega postaje jasno zašto se najviše korisnika seksa vikendom.

11. Žene imaju najveću želju za seksom šesti dan svoga ciklusa, što se kod velikog broja žena poklapa s prvim danom nakon završetka menstruacije. Zapravo, korisnice Kindare su cijeli tjedan nakon menstruacije imale najveću želju sa seksom.

12. Najgori dan za seksanje ženama je dan prije menstruacije, kao i prvi dan krvarenja. Ženin libido je tijekom ta dva dana nešto slabiji, a ne pomažu ni česte promjene raspoloženja.
 

Pročitajte više