Ovo su kriteriji koje moraju proći modeli koji žele nositi revije Victoria´s Secreta

Screenshot: YouTube

ČINI se kako je put do jedne od najprestižnijih modnih revija doista "trnovit".

Svake godine stotine modela čeka svoju priliku za audiciju ispred otkačenog, ali isto tako strogog četveročlanog žirija kojemu je u interesu izvući ono najbolje iz svake kandidatkinje.

Iako njihov posao nije lagan jer među hrpom lijepih lica moraju izabrati samo 19 modela koji će nositi reviju u društvu osam Viktorijinih anđelica, čini se kako je posao kandidatkinja ipak mnogo
zahtjevniji.

Osim što djevojke trebaju biti u tzv. "savršenoj" formi, one trebaju znati i lijepo hodati, plesati u štiklama, biti otkačene, privlačne osobnosti i usput zračiti šarmom i seksepilom.

Ovako nabrojano čak i zvuči pomalo jednostavno, no modeli imaju točno 30 sekundi da pokažu sve svoje adute u crnim kupaćim kostimima te da pritom naprave mini spektakl pomoću kojeg će zadiviti žiri.

Ovogodišnja revija počinje 2. prosinca te će se po prvi puta, od postojanja brenda, revija održati u Londonu.

Osam Viktorijinih anđelica imat će privilegiju nositi najekstravagantnije i najseksi "komade", a ostali modeli privilegiju da hodaju istom pistom kao i "anđelice" i nose prestižni brend.

Kriteriji su doista visoki, no to nije čudno s obzirom na to da svake godine imamo sve više prijavljenih kandidatkinja", kazao je član žirija Ed Razek.

Pročitajte više