Ovog vikenda u Tvornici nastupaju Letu Štuke i Kandžija, a Index vas nagrađuje

U koprodukciji Tvornice kulture i Kazališta Hotel Bulić večeras će se održati premijera predstave "Svršimo s Božjim sudom part one" autorice Senke Bulić koja je nastala po skupu tekstova jednog od najzanimljivijih autora u kazalištu Antonina Artauda. Radi se o materijalu koji je bio toliko subverzivan da je direktor radija odlučio skinuti emisiju s programa. Odmah nakon predstave, u Malom pogonu Tvornice nastupa 26-godišnji hip hoper i borac za pravdu iz Osijeka – veliki Kandžija. Najprije je bio prepoznat kao najbolji freestlyer, a danas opravdano slovi kao najveća nada hip hopa na ovim prostorima.

2009. izašao je prvi album nazvan "Narodnjaci" za Dallas records i pokupio je sve lovorike kako kritike tako i publike na cijelom Balkanu. Nastupa zajedno sa svojim bendom "Gole žene". Da vikend u Tvornici bude potpun, već sutradan, u subotu u tvorničkim pogonima će zasvirati Letu štuke, band koji ne treba dodatno predstavljati. Oni će sa svojom svirkom rasturiti veliki pogon Tvornice odmah nakon organiziranog gledanja finala Lige prvaka u Malom pogonu Tvornice kulture.

Index vas i ovog puta nagrađuje. Dvoje najbržih dobit će dvije ulaznice za koncert na koji žele ići. Oni koji žele na Kandžiju trebaju tako nasloviti mail, a oni koji žele na Letu Štuke, neka također tako naznače na nazivu maila. Naznačeni mail sa osobnim podacima trebate poslati na adresu index.nagrada@gmail.com.

Pročitajte više