Phil Collins izašao iz mirovine zbog suradnje s Adele

Foto: Guliver/Getty Images
 
VETERAN rock scene Phil Collins rekao je u jednoj emisiji da surađuje s Adele, ali nije otkrio je li riječ o suradnji na novom albumu te popularne britanske pjevačice.
 
"Počeo sam surađivati s Adele", rekao je u petak u američkoj emisiji Inside South Florida. "Nazvala me i pozvala da pišemo zajedno".
 
Bivši vođa skupine "Genesis" koji je prije nekoliko godina prekinuo karijeru, nije otkrio pojedinosti o toj suradnji s pjevačicom koja je osvojila više nagrada Grammy.
 
Phil Collins (62) je rekao u povjerenju da ne zna puno o svojoj sunarodnjakinji kojoj je 25 godina a stekla je svjetsku slavu pjesmama "Someone Like You" i "Rolling in the Deep".
 
"Nisam to očekivao. Živim u pećini", našalio se. "No volim njezin glas i volim neke stvari koje je napisala".
 
Nakon svjetskog uspjeha njezina drugog albuma "21" iz veljače 2011. i rođenja djeteta, Adele je lani dobila još jednog Grammyja za pjesmu iz filma o Jamesu Bondu 007 "Skyfall". Sada radi na novom albumu, piše časopis Rolling Stone.
 
Collins, bivši bubnjar i vođa skupine "Genesis" koji je prodao više od 100 milijuna solo albuma najavio je u ožujku 2011. da se povlači kako bi se brinuo za svoje sinove.

Pročitajte više