PlayOne objavio pobjednike "REMIX CONTESTA" i započinje veliku ljetnu turneju

Foto: Press

Producentski dvojac PlayOne (Darko Juranović "D'Knock" & DJ Fresh Jay), u suradnji s diskografskom kućom Pool E Music, objavio je pobjednike "REMIX CONTESTA" za pjesmu PlayOne "This Is The Night" feat. Amrick Channa & JM.

Kako su nedavno objavili na društvenim mrežama, na natječaj je pristigao velik broj odličnih remixeva te je stručni žiri, umjesto jednog, proglasio ukupno četiri pobjednika čije će remixeve izdati Pool E Music. Ovo je lista pobjednika:

1. Reform Remix

2. Daniel Troha "Get into the groove" Remix

3. DJ Whistler Summer Dayz Rmx

4. Axetone Remix.

Osim što će se najbolja četiri remixa naći na svjetskom izdanju, neki od njih će biti i dio PlayOneovog seta na njihovoj nadolazećoj ljetnoj turneji, koja je mjesecima unaprijed bookirana, a obuhvatit će velik broj spektakularnih nastupa u kubovima u Hrvatskoj i regiji.

Samo neki od hrvatskih klubova u kojima će nastupiti su: EXIT CLUB (Vodice) - 13. 6. (Grand Opening) i 15. 8. / MARASCHINO BAR (Zadar) - 27. 6. i 8. 8. / REVELIN (DANCElectric Residency, Dubrovnik) - 8. 7. / NOA BEACH CLUB (Zrće) - 17. 7. / SANTOS BEACH CLUB (Rab) - 1. 8. / BYBLOS CLUB (Poreč) - 22.8.

Osim toga, PlayOne je nedavno na društvenim mrežama objavio vijest da sprema i jedno veliko glazbeno iznenađenje, koje će zasigurno dati poseban pečat njihovoj dosadašnjoj karijeri. 

Pročitajte više