Playground NYE Croatia Festival može početi!

Foto: PR

PARTY o kojem se već mjesecima priča, konačno može početi. Thomas Gold, Vanillaz, Joe2Shine, Kosta Radman, Tranceport, Franky, Drop Dopers, Vazmenko, Apollo i Astralis uvest će nas u Novu godinu.

Boćarski dom pretvoren je u vrhunsku oazu dobre zabave. Playground NYE Croatia Festival svoja vrata otvara na staru godinu od 20 sati i traje sve do podneva sljedećeg dana.

Svi vi koji svoje ulaznice za ovaj vrhunski doček Nove godine još uvijek niste nabavili, možete ih kupiti na ulazu u Boćarski dom po cijeni od 250,00 kn. VIP ulaznice su rasprodane, ali vas zato organizatori, uz regularnu ulaznicu, časte s tri pića, te pjenušcem u ponoć.

Kraj stare godine je vrijeme kada opraštamo krive odluke i donosimo nove, bolje i pametnije.

Neka Playground NYE Croatia Festival bude vaša prva dobra novogodišnja odluka.

Organizatori najvljuju najluđi provod, s vrhunskim surround, light efektima i ono najbitnije, klopom i cugom.

Povedite svoje prijatelje ili dođite sami i upoznajte nove, ali nikako nemojte zaboraviti u ponoć zgrabiti prvu osobu do vas, poljubiti je i zamisliti želju.

Najavljujemo najveći i najspektakularniji After Party s Petrom Dundovom


 

Svima kojima sedam sati najvećeg partija ne bude dovoljno, pozvani su na After Party koji smo organizirali sa UES-om. Party će trajati do podneva.

Na After Partyu nastupaju Petar Dundov, Eddy Ramich, Homeboy, Jan Kinčl Zero, Pete Dux, Arsen Pavešić i Reserved Sentence.

Oni koji će pak s drugih mjesta svratiti na najluđi After, moći će svoju ulaznici kupiti na ulazu u Boćarski dom po cijeni od 50,00 kn.

Pročitajte više