Počela je sedma sezona showa Zvijezde pjevaju

Foto: Press

POČELA je sedma sezona showa Zvijezde pjevaju. U prvoj emisiji na pozornici se iskazalo devet novih parova.

Led su razbili Ana Rucner i Vlado Kalember koji su pjevali pjesmu "Simply The Best" Tine Turner. Redatelj Miran Kurshpahić i Renata Sabljak pjevali su pjesmu "More Than Words" grupe Extreme i osvojili ovacije publike svojom akustičnom izvedbom.

Zatim su na pozornicu stali glumica Petra Dugandžić i Ervin Baučić s pjesmom "Bye bye bye baby bye" Jinxa i dignuli atmosferu svojom energijom. Glumac Robert Kurbaša i Emilija Kokić pjevali su "Wicked Games" Chrisa Isaaca i osvojili najmanji broj bodova u prvoj emisiji.

Tada je na red došla Tina Katanić koja je s Markom Toljom pjevala "Program tvog kompjutera" grupe Denis & Denis. Svi su se složili kako ovaj par ostavlja najbolji vizualni dojam, a Tina se iskazala i u pjevačkom dijelu. Glumac Ivica Pucar zamijenio je Fiilpa Jurčića koji je odustao od showa i s Majom Vučić pjevao Massimov hit "Iz jednog pogleda".

HRT-ova novinarka Martina Validžić pjevala je pjesmu "Ulicama grada" Nene Belana s mentorom Ricardom Luqueom i najavila kako u emisiji želi otpjevati i neki dobar rock. mentorom. Mirko Fodor i Danijela Martinović odabrali su laganicu i pjevali "I don't wanna talk about it". Mirkova lijepa boja glasa nije prošla nezamijećeno.

Emisiju su zatvorili glumica Lana Barić i Saša Lozar s pjesmom "Stay" grupe Say Something. 

Sljedeće subote očekuje nas i prvo ispadanje iz showa.

 

Pročitajte više