"Počinjemo s naseljavanjem Liberlanda sutra ujutro!"

Screenshot: Facebook

DA JE Vit Jedlička ozbiljno krenuo u medijsku kampanju, to je svima već odavno jasno, ali sad su on i njegova ekipa otišli korak dalje.

Naime, na Facebooku se pojavila i stranica Liberland Movie na kojoj je objavljen i prvi teaser za dokumentarac nazvan jednostavno "Liberland Movie", iako još uvijek nije poznato hoće li u pitanju biti promo spot ili pravi duži film.

First teaser for the Liberland Movie is here!

Posted by Liberland Movie on Wednesday, April 29, 2015

A uz objavu teasera objavljen je i poziv svim predsjednicima svijeta na party povodom Praznika rada (pa možda filmić ima veze s tim). U pozivu stoji:

"S velikom čašću, želimo Vas pozvati na veliki događaj – prvi Dan Slobode u Liberlandu! Predsjednik Liberlanda pozvao je sve svjetske predsjednike i dodijelit će prvih sto počasnih državljanstava.

Željeli bismo proslaviti ovaj veliki događaj sa svim ljudima dobrih namjera. Svatko tko se registrirao za državljanstvo i posjeduje brod je dobrodošao!

Detalji događaja

Počet ćemo s naseljavanjem Liberlanda ujutro, tijekom 1. svibnja 2015. i prvih sto počasnih državljanstava će biti dodijeljeno prvih 100 ljudi koji se pojave. Na Liberland možete doći brodom. Ako nemate svoj brod, još uvijek imate vremena da jedan i iznajmite! Molimo, ponesite svu potrebnu opremu za udobno obitavanje u prirodi i molimo, imajte na umu da događaju prisustvujete na vlastiti rizik. Hrana će biti dostupna, jednako kao i odlična atmosfera, pivo i cvijeće!

Molimo, registrirajte se ispunjavanjem obrasca na sljedećem linku: Prvi Dan Slobode u Liberlandu – 1. svibnja 2015.".

Pročitajte više