Pogledajte spot kojeg je legendarni Mate Mišo Kovač po izlasku iz bolnice snimio s klapom Rišpet

NEKOLIKO tjedana nakon što je klapa Rišpet snimila svoj prvi singl "Sunce mi od tebe dolazi" s legendom hrvatske glazbe Matom Mišom Kovačem, pjesma je dobila i svoj spot prepun prekrasnih kadrova iz Splita i Šibenika. Glazbu za pjesmu je napisao producent i skladatelj Pero Kozomara, dok je autor teksta Jakša Fiamengo. Režiju spota potpisuje glazbeni producent Željko Petreš.

Ovo su prva pjesma i spot koje je legendarni Mišo snimio nakon što je od travnja do lipnja prošle godine pretrpio nekoliko srčanih udara te prošao kroz dvije teške operacije srca. Nakon ugradnje premosnica dobro se oporavio.

"Oduševljeni smo reakcijama publike već sada na pjesmu `Sunce mi od tebe dolazi`. Ponosni smo što je pjesma u vrlo kratkom roku osvojila srca brojnih ljubitelja glazbe. Suradnja s legendom hrvatske glazbe Matom Mišem Kovačem za nas je bila jedinstveno iskustvo i počašćeni smo što je upravo s nama snimio svoj prvi glazbeni uradak nakon višemjesečne pauze. Nadamo se da će se našoj publici svidjeti ovaj spot i da ćemo njihovu vjernost opravdati i sljedećim pjesmama", poručili su iz klape Rišpet.

Pročitajte više