Pojačanje za Knock Out Snow Festival: I RNB Confusion u zagrljaju francuskih Alpa



KNOCK OUT SNOW Festival 2013. koji se održava od 05. do 12. siječnja najveće je okupljanje mladih iz Hrvatske u inozemstvu nadolazeće zime.

Prekrasan grad Orcieres u francuskim Alpama spremno dočekuje tisuće gostiju željnih nezaboravnih sportskih i glazbenih avantura u organizaciji Collegium Putovanja, a u festivalskim danima uz brojna glazbena gostovanja očekuje nas i hrvatski klupski projekt RNB Confusion.

Program je to koji zabavlja već deset zagrebačkih generacija, jedan od najdugovječnijih klupskih bisera u cijeloj regiji. Kroz deset godina dizanja klupske prašine RNB Confusion je ugostio elitu izvođača, performera, plesača i graffiti umjetnika. Desetu obljetnicu postojanja program će proslaviti velikom turnejom 10 Years Anniversary unutar koje je zacrtano i najuzbudljivije zimsko gostovanje u sklopu KNOCK OUT SNOW Festivala. Tisuće mladih željnih zabave u francuskim će Alpama zabavljati DJ-i Zrna, Em Bee i Sheko.



Kao najavu ovog velikog festivalskog druženja, Collegium Putovanja i RNB Confusion vas pozivaju u srijedu 17. listopada u klub Mansion na KNOCK OUT zabavu bez granica.

Uz RNB Confusion na KNOCK OUT SNOW Festivalu očekuju nas i Connect, Dječaci, LET 3, TBF, Dubioza Kolektiv, Freemasonsi i brojni drugi.

KNOCK OUT SNOW Festival 2013. dostupan je svima: cijena cjelokupnog aranžmana, koji uključuje prijevoz autobusom do destinacije, sedam noćenja u apartmanima, te šestodnevnu skijašku kartu iznosi svega 2290 kuna, a svi oni koji svoje mjesto rezerviraju do 01. listopada očekuje popust od dodatnih 150 kuna.

Više informacija o KNOCK OUT SNOW Festivalu 2013. te kako doći do skijanja možete pronaći na službenoj web adresi.

Pročitajte više