Polugola Rozga podijelila fanove

Screenshot: YouTube

JELENA ROZGA sinoć je ostala bez Porina za hit godine, ali gotovo da bi je se moglo proglasiti zvijezdom večeri zahvaljujući nastupu za vrijeme kojeg je izvela svoju pjesmu "Nirvana".

>> Održana 21. dodjela Porina

>> Netko bi glazbenicima trebao javiti da je Porin najprestižnija nagrada u Hrvatskoj

>> Thompsonov hit godine je plagijat Kemala Montena i Pink Floyda

Sudeći po komentarima na društvenim mrežama i medijima, dodjela je na gledatelje ostavila, u najmanju ruku, slabašan dojam pa je Rozga sa svojim žutim bodijem, koji je više otkrivao nego skrivao, uspjela postati jedna od glavnih tema dana.

Nije čudno da najpoznatiju estradnu plavušu vidimo u seksi izdanjima, ali ovaj put je očito pokazala ipak malo više nego što su njezini fanovi navikli, barem oni koji još uvijek smatraju da bi prvenstveno trebala imati imidž nedužne djevojke.

Naime, dok je fotka koju je objavila na Facebooku prikupila hrpu likeova i pozitivnih komentara, javili su se i oni koji smatraju da je ipak pretjerala. "Ne trebaš biti polugola da bi nas zadivila", "Mislim da se ne treba razgolićivati, ne treba joj to. A i imala je previše šminke na licu" ili "Divno pjevaš, nemaš potrebe za tolikim svlačenjem" samo su neki od njih.

 

Pročitajte više