Posao iz snova: Postale striptizete na odmorištu za kamiondžije

Screenshot: YouTube

MORIARTY u Novom Meksiku slovi kao mjesto "gdje striptizete odlaze umrijeti". Standardni američki striptiz klub šarmantno je mjesto, piše Vice.

Nalazi se na odmorištu za kamiondžije, zidovi kluba ukrašeni su grudnjacima bivših zaposlenica i unutrašnjost se previše ne razlikuje od ostalih strip klubova - tamna svijetla i puno sisa.

Filmašice Natalia Leite i Alexandra Roxo odlučile su kako je baš ovo mjesto ono na kojem će se okušati u "poslu iz snova". Za potrebe svog filmskog projekta pobjegle su iz Brooklyna na autocestu i proučavale djevojke koje za život zarađuju bavljenjem striptizom.

"Motel pored kluba imao je samo jednu sobu koja je funkcionirala i bio je okružen muškarcima koji spavaju u svojim kamionima. Kada smo odlučile da ćemo živjeti u toj sobi prestrašile smo se. Namjerno smo se stavile u opasnu situaciju. U zabiti smo, gole i okružene svim tim muškarcima", pričaju djevojke. 

Natalia i Alexandra kažu kako su ih njihove kolegice u klubu prihvatila bez problema i objašnjavaju kako se djevojke na čudan način povezuju s mušterijama. 

"Svi oni samo žele intimnost. Ples je put do razgovora koji ispunjava te ljude koji nemaju s kime pričati na putu. Više od svega, daješ im svoju energiju i vrijeme. Za to ti žele platiti više nego za to da svoju guzicu zabiješ u njihovo krilo. Jedna od plesačica, Daisy, rekla je kako je njezina svrha u životu pomoći ljudima. Možda baš to radi svojim plesom", kažu djevojke.

U videu pogledajte što su sve Natalia i Alexandra doživjele tijekom svoje pustolovine.

Pročitajte više