Postani Indexova Miss bikini 2013. i sebi i najboljoj prijateljici priušti nezaboravan provod na Zakintosu!

OBOŽAVAŠ ljeto i vruće ljetne partyje? Mlada si, vesela, simpatična i uvijek spremna za dobar provod? E, baš tebe tražimo!

Index.hr, Lajk.hr i najpoznatija turistička agencija za mlade na ovim prostorima - Collegium (www.collegium.eu) treću godinu za redom organiziraju "Index Miss bikini" natječaj. Za tebe ljetu ne mora doći kraj u rujnu. Postani Indexova Miss bikini 2013. i tebe i tvoju najbolju prijateljicu uživanje u ljetnim radostima na bajkovitom grčkom otoku Zakintosu čeka u prvim danima listopada! Tu su prekrasne plaže, vrhunski partyji i koncerti te hrpa mladih i dobro raspoloženih ljudi koji uživaju u nezaboravnom apsolventskom putovanju. Više detalja o samom putovanju na Zakintos možeš doznati OVDJE.

Da bi postala Indexova Miss bikini, osim što moraš biti punoljetna da bi se prijavila na natječaj, potrebno je sljedeće: na mail missbikini@index.hr pošalji svoje ime, prezime, datum i godinu rođenja, čime se baviš, mjesto iz kojeg dolaziš te najmanje tri fotografije u bikiniju. U jednoj nam rečenici napiši i zašto misliš da bi baš ti trebala postati Miss bikini. Nepotpune prijave neće biti uzete u obzir.

Krećemo sad! Izbor traje do 18. rujna 2013. u 12 sati. U finale ulazi 10 kandidatkinja s najvećim brojem lajkova, od kojih će 20. rujna 2013. naš žiri odabrati pobjednicu.

>>> PROFILI PRIJAVLJENIH KANDIDATKINJA <<<

***

- U uži krug izbora ulazi Top 10 kandidatkinja koje do 18. rujna 2013. u 12 sati skupe najveći broj lajkova na stranici www.lajk.hr, odnosno index.hr/lajk. Naknadno prikupljeni lajkovi se ne računaju.

- Među Top 10 kandidatkinja s najvećim brojem lajkova fotografija objavljenih u Indexovoj rubrici Lajk, naš će peteročlani žiri odabrati pobjednicu.


- Pet članova žirija dodjeljuje bodove kandidatkinjama po principu: Najbolja kandidatkinja 10 bodova, druga najbolja kandidatkinja 7 bodova, treća
5 bodova, četvrta 3 boda, a peta po izboru pojedinog člana žirija 1 bod.

- Jedan od pet članova žirija bit će "publika", odnosno kandidatkinje će se rangirati prema glasovima čitatelja.

- U slučaju da nakon zbroja bodova koje su im dodijelili članovi žirija dvije ili više kandidatkinja imaju jednak broj bodova, pobjeđuje ona koja je skupila više lajkova čitatelja.

- Pobjednica će biti objavljena 20. rujna 2013. u 12 sati, zajedno uz tablicu bodova koje su kandidatkinjama koje su ušle u finale dodijelili članovi žirija, kao i imenima članova žirija koji su sudjelovali u odabiru pobjednice.

- Sve kandidatkinje odriču se prava žalbe vezano uz broj lajkova svojih ili fotografija drugih kandidatkinja, kao i prava žalbe na odluke žirija.

Pročitajte više