Postoji šansa da novi "Terminator" neće biti apsolutno smeće, a vraća se i Arnie

Foto: Press

POPULARNA SF franšiza "Terminator" doživjet će svoj "reboot" (ponovno pokretanje serijala s novim glumcima i još jačom željom za zaradom), a Deadline javlja kako će se u vjerojatno manjoj ulozi vratiti i Arnold Schwarzenegger.

Radi se o novoj trilogiji, a nakon očajnog "Terminator Salvation" koji je "ubio" serijal, obožavatelji se nadaju kako će producenti u nove nastavke uložiti veći trud.

Skydance Productions, Annapurna Pictures i Paramount Pictures zajedničkim će snagama pokušati oživjeti uništenu franšizu, a sudeći po ljudima uključenim u projekt, postoji mala šansa da bi u novim nastavcima mogli i uživati.

Prvi bi se nastavak trebao pojaviti krajem lipnja 2015., a za scenarij će se pobrinuti Laeta Kalorgridis ("Avatar" i "Shutter Island") i Patrick Lussier ("Drive Angry"). Iako je Lussier sve samo ne čovjek u čijim bi rukama trebao završiti scenarij filma koji oživljava kultnu franšizu, imena producenata bude nadu.

David Ellison iza sebe ima "Star Trek Intro Darkness" i "Mission: Impossible - Ghost Protocol", a Megan Ellison "Zero Dark Thirty" i "The Master". 

Pročitajte više