Potvrđeno je: Erykah Badu dolazi na EXIT!

LJUBITELJE R'n'B i neo soul glazbe oduševit će vijest da će ovog ljeta na festivalu EXIT nastupiti pjevačica Erykah Badu.

Dobitnica četiri Grammyja nastupit će na glavnoj pozornici Exita treći dan festivala, u subotu, 14. srpnja. Slavna pjevačica, poznata po hitovima kao što su Tyrone, Bag Lady,Love Of My Life, On & On, Window Seat i mnogi drugi, od svog prvog albuma, "Baduizm", objavljenog 1997.godine, oduševljava publiku diljem svijeta, a ove godine ćemo je imati prilike napokon čuti uživo.


Erykah Badu se prije nekoliko tjedana pojavila kao specijalni gost na objavljenom debi albumu supergrupe "Rocket Juice and The Moon", sastavljene od muzičkih veličina kao što su Damon Albarn (Blur, Gorillaz), Flea (Red Hot Chili Peppers) i Tonyja Allena, a prošlog je tjedna u razgovoru s časopisom "S2S Magazine" najavila da će u 2012. godini objaviti čak dva nova albuma! Radi se o njezinom četvrtom solo projektu i albumu s njezinim bendom "The Cannabinoids", a ako imate sreće, neke od novih pjesama možda ćete čuti i na ovogodišnjem Exitu.

Pročitajte više