Poznate Hrvatice kao seksi Mrazice

Foto: Danijel Galić

POZNATE Hrvatice odlučile su čestitati Božić na poseban način - seksi editorijalom.

Atraktivni kostimi, šarene čarape i visoke potpetice samo su naglasili ljepotu dugonogih Hrvatica iz domaćeg showbizza.

Glumice Ana Vilenica , Ana Begić, pjevačica Lidija Bačić, misica i poduzetnica Ivana Delač Đolo i manekenka Vedrana Linardić tijekom snimanja otkrile su i kako namjeravaju provesti blagdane.

Ana Begić posljednje dane prije Božića provest će radno, u HNK-u je očekuje premijera Krležinog "Vučjaka". Božić je rezerviran za obitelj, a najviše mu se veseli njezina kći Lana koja ga naprosto ne može dočekati.

"Sve ju jako veseli u ovo doba godine", govori glumica, "i lampice, bor, božićne predstave, pokloni, naravno, Djed Mraz, a cijela se obitelj nada i snijegu".

Pjevačica Lidija Bačić na sam Badnjak će biti u krugu obitelji: "Taj dan ne preferiram nastupati jer volim dočekati Božić s obitelji, otići na misu, ali već idući dani su mi radni, uz nekoliko nastupa."

Ana Vilenica još uvijek ne zna gdje će proslaviti Božić jer je kod njih sve doista nepredvidljivo: "Koliko god bih voljela da jednom svi dođu k nama u Zagreb mislim da ćemo, ako je suditi po ranijim godinama, biti u Rijeci u obiteljskom okruženju. Zajednički ručak, večera, darivanje, kolači, bor, kuglice i lampice!"

Vedrana će Božić provesti tradicionalno u krugu obitelji: "Svake godine sestra i ja kitimo bor i odlazimo na polnoćku u crkvu, a kasnije se okupi cijelo društvo pa uz pjesmu uživamo u domaćim slasticama".

Glumac Davor Garić, koji je za ovu priliku obukao kostim Djeda Božićnjaka, će zbog brojnih poslovnih obaveza ukrasti nekoliko slobodnih dana kako bi praznike proveo s najdražima, a za Novu godinu ga ponovno očekuju televizijski angažmani.

"Ono čemu se inače najviše veselim je mamina kuhinja no ove ću godine zbog dogovorenih snimanja za reklamne kampanje u siječnju ipak morati odoljeti raskošnom blagdanskom meniju", kaže.

Pročitajte više