Poznati se okupili u band aidu u ime "Ljubavi za sve"!

Foto: Facebook

I EKIPA iz Le Zbora, "prvog lezbijsko-feminističkog zbora u regiji" aktivno sudjeluje u borbi za prava članova LGBT zajednice uoči referenduma na koji će građani Hrvatske izaći 1. prosinca.

Iz tog razloga oni su odlučili osnovati Band aid kojem su se priključile brojne slavne osobe, Franka Batelić, Daniela Trbović, Ida Prester, Iva Šulentić, Bojana Gregorić, Let 3, Leon Lučev, Sven Šestak, Janko Rakoš, Žanamari Lalić, Urša Raukar, Vilim Matula, Barbara Nola, Jelena Miholjević, Slavica Knežević, Nataša Janjić Lokas i drugi. Fotke sa snimanja objavili su na svoj Facebook stranici, a uz njih napisali: "Ponosno najavljujemo Le zbor Band aid. Hvala našim dragim prijateljima i prijateljicama koji su se okupili u Ime ljubavi za sve!".

U pitanju je obrada pjesme "Ljubav za sve", premijera se očekuje krajem ovog tjedna, a cure iz Le Zbora su nam kazale da su "željele pozvati javne osobe, pjevače/ice, glumce/ice...koje podupiru ljudska prava i jednakost te koje su protiv mržnje i diskriminacije" kako bi se njihov glas dalje i jače čuo.

Pročitajte više