Prekrasna Charlize Theron u novom hitu Ridleya Scotta



RIDLEY SCOTT vratio se svojoj velikoj ljubavi, znanstveno-fantastičnom žanru. Nakon "Aliena" i "Blade Runnera", Scott je dao svoj tipični potpis filmu "Prometej". U filmu punom akcije, uzbuđenja i jeze glavnu ulogu ima prekrasna Charlize Theron. Scott je ovim filmom kreirao novu mitologiju u kojoj ekipa istraživača dolazi na trag ljudskog porijekla na Zemlji, koji ih vodi na uzbudljivo putovanje na svemirskom brodu Prometej do najtamnijih kutova svemira gdje sudjeluju u strašnoj bitci za spas budućnosti ljudske rase.

"Razlog zbog kojeg nisam snimio SF toliko godina, osim činjenice da sam snimao druge filmove i istraživao različite žanrove, jest što nisam naišao na ništa vrijedno da mu se posvetim jednakom istinom, žestinom i originalnošću. Prometej ima sve to." Iako je prošlo trideset godina otkad je snimio film znanstvene fantastike, interes Ridleya Scotta za taj žanr nikada se nije smanjio.

Budući da je u tom žanru snimio dva filma među najcjenjenijima svih vremena, njegov povratak je mogla potaknuti samo grandiozna ideja. Prelijepa Charlize oduševila se suradnjom s Scottom te ga nazvala svojim redateljem iz snova.

Pročitajte više