Premijera "Igre prijestolja" srušila HBO GO, fanovi pobjesnili

Foto: HBO

HBO GO srušio se ove nedjelje navečer za vrijeme premijere četvrte sezone "Igre prijestolja".

Umjesto da svoju omiljenu seriju bezbrižno pogledaju preko spomenutog streaming servisa, korisnici su gledali u poruku "Greška - Neuspjelo dizanje servisa". HBO GO obratio se korisnicima putem Twittera: "Izgleda da imamo problema u Kraljevstvu. Ispričavamo se zbog neugodnosti. Uskoro ćemo vas obavijestiti detaljnije".

Ubrzo su objavili još jedan tweet u kojem je stajalo: "Imate problem s pristupom HBO GO-u? Pošaljite gavrana. Igra prijestolja bit će uskoro dostupna na HBO-u na zahtjev kod nekih operatera".

Naravno, problemi su razbjesnili fanove koji su svoje nezadovoljstvo izrazili preko društvenih mreža, a još uvijek nije poznato koliko se korisnika susrelo s ovim problemom.

Ovo nije prvi put da HBO GO ima problema zbog prevelikog prometa: isto se dogodilo u ožujku s finalom "True Detectivea".

Naravno, valja posebno naglasiti da se navedeni događaj odvio u Sjedinjenim Američkim Državama. Međutim, gledatelji HBO GO usluge u Hrvatskoj mogli su od ranih jutarnjih sati dana 07. travnja 2014. godine prvu epizodu serije nesmetano pratiti.

Svi koji od 7. travnja 2014. pa sve do 6. svibnja 2014. posjete www.hbogo.hr mogu potpuno besplatno uživati u prvom nastavku 4. sezone serije "Igra prijestolja" te isprobati HBO GO uslugu.“

Pročitajte više