Preminula Bobbi Kristina Brown, kći Whitney Houston

Foto: Fame Fly

BOBBI KRISTINA BROWN, kći Whitney Houston, preminula je u 23. godini, a informaciju je novinarima potvrdila predstavnica obitelji, Kristen Foster.

Izjavila je da je Bobbi preminula u nedjelju, okružena članovima obitelji te da je "napokon smirena i u rukama Boga".

Podsjetimo, Bobbi je 21. siječnja pronađena onesviještena u kadi, a liječnici su je stavili u medicinski induciranu komu iz koje nije izašla. Nesreća je najvjerojatnije povezana s prekomjernim uzimanjem narkotika, rekao je neimenovani izvor a prenosi Entertainment Tonight, emisija američke televizije specijalizirana za vijesti iz show businessa. 

Prije mjesec dana, nakon što joj se stanje pogoršalo, prebačena je u hospicij u Duluthu u Georgiji.

Bobbi je bila jedina kći R&B pjevača Bobbyja Browna i pop dive Whitney Houston koja je 2012. pronađena mrtva u kadi jednog hotela u Los Angelesu.

Smrt njezine majke također je povezivana sa zlouporabom kokaina. Bobbi Kristina Brown je naslijedila majčin imetak.

Počela je nastupati zajedno s majkom već kao šestogodišnjakinja, pjevajući u duetu "My Love is Your Love". G. 2003. snimile su još jedan duet, "Little Drummer Boy" za božićni album.

Houston i Bobby Brown su se borili s ovisnošću o drogama i razveli su se kada im je kći imala 14 godina.

Bobbi Kristina Brown je nakon majčine smrti dvaput primljena u bolnicu zbog psihičkih smetnja.

Prema pisanju TMZ-ja, smrt Bobbi Brown policija će tretirati kao ubojstvo, a prvi osumnjičenik je njezin dečko, Nick Gordon. Obitelj je čak zabranila Gordonu da je posjećuje u bolnicu, a mediji pišu da je bio "izvan kontrole od tuge" nakon što je doznao za njenu smrt.

Prošli mjesec pokrenuta je građanska parnica "teška" 10 milijuna dolara protiv Nicka Gordona, partnera Bobbi Kristine Brown, kojeg se optužuje za nanošenje teških ozljeda i krađe s njezinog bankovnog računa dok je bila u komi. Optužnica u tom slučaju još nije podignuta.

Od Bobbi su se na Twitteru oprostili i slavni među kojima i Oprah Winfrey ("Napokon mir"), Dr. Phil ("Rastužila me vijest o smrti Bobbi Kristine. Cijela ekipa showa šalje misli i molitve"), Missy Elliott ("Počivala u miru sa svojom mamom. Molim za obitelj Brown/Houston") i Kylie Jenner ("Počivala u miru. Imala sam priliku jednom provoditi se s tobom i nikad te neću zaboraviti").

Pročitajte više