Prestigio - uređaji s najboljim omjerom uloženo-dobiveno

Foto: Instar

ZASIGURNO ste čuli za Prestigio i njihove cjenovno povoljne mobitele i tablete. Prestigio je osvojio naše i tržište drugih zemalja sa svojim širokim asortimanom uređaja, uglavnom tableta i mobitela.

Prestigio je u svoju ponudu uvrstio ponešto za svakoga. Što se tiče mobitela, njihovi entry-level uređaji počinju sa 3,5 inčnim modelima cjenovno ispod 1000 kn. U srednjem segmentu tu se može birati između nekoliko modela dijagonala od 4-5 inča. Vrhunac ponude su 5 inčni mobiteli sa beskompromisnim performansama upogonjeni četverojezgrenim procesorom. Najjači modeli se cijenom kreću oko 2000 kn. Jedan od glavnih aduta, osim više nego povoljne cijene, je zasigurno dual sim opcija koja je prisutna u gotovo svim Prestigio mobitelima. Kako većina korisnika danas koristi barem 2 uređaja ili ima SIM karticu 2 različita operatera, dual sim je opcija koja je sve traženija. Svi Prestigio mobiteli su otključani te rade sa karticama svih operatera. Jednostavno umetnite karticu ili dvije i možete paralelno koristiti obje mreže. Mobiteli na sebi imaju instalirani Android operativni sustav koji se može automatski nadograditi na noviju verziju kada ista postane dostupna. Kompletnu ponudu Prestigio mobitela možete vidjeti na stranicama Instar Informatike (prodaja mobitela). Mobiteli uglavnom dolaze sa 4 GB interne memorije koju dodatno može proširiti memorijska kartica do 32 GB.

Uz mobitele, Prestigio ima i velik izbor tableta po povoljnim cijenama. Tableti dolaze u dijagonalama od 7 inča pa do 10 inča te koriste dvo ili četverojezgrene procesore što znači da je rad na uređajima brz i tečan. Svaki tablet se može povezati na internet pomoći WiFi veze, no ukoliko želite pristup internetu van dosega WiFi signala potražite model sa 3G modulom. Na taj način imat ćete pristup internetu na područjima pokrivenim mobilnim mrežama. Tableti se cijenama kreću od 700 pa do 2500 kn, ovisno o modelu, dijagonali, i ostalim karakteristikama. Kompletnu ponudu kao i cijene uređaja možete vidjeti na stranicama Instar Informatike (tablet cijena).

Prestigio uređaji dolaze sa 2 godišnjim jamstvom na sve uređaje. Većina modela dolazi i sa priručnom torbicom koja će spriječiti oštećenja i ogrebotine na uređaju. Odaberite svoj novi Prestigio uređaj u ponudi Instar Informatike.

Pročitajte više