Prestrašila ga žaba: David Beckham hrabro otputovao u prašumu i ispao totalni mlakonja

Screenshot: YouTube

NOGOMETAŠ David Beckham zvijezda je novog dokumentarca "Into The Unknown", nastalog u produkciji BBC-a.

Dokumentarac je najavljen kao "Beckhamovo epsko putovanje u srce Amazonske prašume", ali izgleda da je slavni nogometaš na putovanju pokazao manjak hrabrosti.

Beckham i njegova tri prijatelja za početak su otišli u Rio De Janeiro, nakon čega su motorima krenuli prema srcu prašume i posjetili pleme Yanomami. Ostvario je jednu od svojih ambicija i napokon pronašao mjesto na svijetu gdje ga nitko neće prepoznati, a u međuvremenu je lokalcima objašnjavao nogomet. "To je bilo prvi put da sam ikada ikome morao objasniti što je to nogomet, osim Victoriji", našalio se.

Noćenje u prašumi nije mu se svidjelo i neka iskustva opisao je kao strašna. Žalio se na to što mora spavati u mreži, a nije se dobro snašao ni sa životinjskim svijetom.

Kamere su bile prisutne kada je Beckhama prestrašila zmija, a umirao je od straha i zbog male žabe koja se pojavila na vrhu šatora.

"Ti si mlakonja. David Attenborough bi intervjuirao žabu", komentirao je Michael Palin, veteran televizijskih putopisa, koji je razgovarao s Beckhamom uoči premijere dokumentarca.

"Volio bih da je zmija veća. Bila je puno veća nego što izgleda na TV-u. I nisam veliki fan žaba. Bila je jarko narančasta i rekli su mi da je opasna. Bio sam malo nervozan zbog toga", pokušao se opravdati nogometaš.



 

Pročitajte više