Profesor obećao otkazati ispit ako ga nazove Taylor Swift, krenula akcija

Foto: JLP

PROFESOR jedne srednje škole u Montani pristao je na dogovor - ako ga nazove Taylor Swift, nema ispita. Možda je mislio da je pred učenike postavio nemoguću misiju, ali očito nije računao s manijom koja iz ovakvih i sličnih priča nastane na društvenim mrežama, pa se tako i ovaj put ono što je počelo kao šala začas pretvorilo u hit priču.

Naime, jedan od učenika po imenu Ike Stoner (pravo ime) odmah je pokrenuo operaciju na Facebooku i Twitteru, a otkad je prije nekoliko dana objavio fotku na kojoj pozira sa svojim profesorom Colterom Pierceom ispred ploče na kojoj je potpisana profesorova izjava da neće biti ispita ako ga pjevačica nazove, objava je podijeljena više od 270.000 puta dosad.

Priča je tako uskoro završila i u medijima pa će svakako nekako doći i do Taylor Swift, a ako se to dogodi, pjevačica ima još dva tjedna na raspolaganju da odluči hoće li okrenuti profesorov broj ili ne. Ako izignorira molbu, ispit im ne gine, no, profa je obećao, kako prenosi Independent, da će, s obzirom na publicitet koji je priča postigla zahvaljujući "ažurnosti" učenika, ispit biti "nešto lakši nego inače".

Pročitajte više