RNB Confusion predstavlja plesnu atrakciju "Good Foot" u klubu Mansion

Foto: Press

NAKON odlične prošlotjedne tematske večeri "OH So 90's", ekipa RNB Confusiona predlaže vam nove vruće plesne korake ove srijede u klubu Mansion.

Nakon prvomajskog roštiljanja na jezeru Jarun, u srijedu 01. svibnja na sebe navucite lagane tenisice te se zaputite na prvu klupsku plesnu rezidenciju u Mansion.

Jednom mjesečno RNB Confusion će predstaviti tematske plesne večeri "Good Foot" u režiji plesnog studija D-Vision i njihovih gostiju. "Shine Bright Like a Diamond" tema je ovotjednog plesnog showa inspirirana RNB divom Rihannom, a uz D-Vision na bini kluba Mansion ovu srijede svoje plesno umijeće pokazat će i plesači iz Hypnotic studija.

Za srijedu 15. svibnja zakazan je mini nastup mlade hip hop zvijezde Fil Tilena, dok će 19. lipnja zagrebačku publiku u klubu Mansion raspjevati Bolesna Braća u pratnji svog benda Odurno zgodni. Prije koncerta Bolesne braće, na RNB Confusion u srijedu 5. lipnja u goste stiže Dj Phat Phillie koji će predstaviti Fresh Island Festival, prvi europski hip hop festival na plaži.

Pročitajte više