Razlog iznenadnog vjenčanja: Šuška se da Karamarko i Šarić čekaju bebu

Foto: FAH/Facebook

TOMISLAV KARAMARKO prošle je nedjelje pred oltar odveo dugogodišnju djevojku Anu Šarić, a brojne poznate osobe koje su upoznale novopečeni bračni par vesele se zbog njih. Iako se najavljivala velika svadba, na kraju su sklapanju braka u zagrebačkoj Crkvi Svetog Križa svjedočili samo kumovi. Hoće li Karamarko i njegova supruga organizirati veliki pir kasnije, osobe bliske njima ne žele otkriti.

Supruga proslavljenog vaterpolista Dubravka Šimenca je rođakinja Ane Šarić, a iako nam je isprva rekao da previše poštuje Anu Šarić i Tomislava Karamarka da javno priča o njihovom privatnom životu, otkrio nam je svoje želje bračnom paru Karamarko.

"Želim im svu sreću u životu i da ljubav koju imaju između sebe nastave i dalje dijeliti s drugima", rekao je Šimenc.

Tihana Harapin Zalepugin Anu Šarić upoznala je na otvorenju njenog frizerskog salona, a opisala nam ju je kao prekrasnu i atraktivnu ženu.

"Ona je komunikativna, energična i zna što hoće. Ima prekrasne ljubimce, pa odmah ima plus kod mene. U nekoliko prilika smo bile u istom društvu, a čak sam i surađivala s njenom agencijom", rekla nam je Harapin Zalepugin.

Na kraju je imala i jednu poruku za Tomislava Karamarka: "Dobio je jako atraktivnu i jako pametnu ženu".

Na istom otvorenju Anu Šarić upoznala je i Mia Begović, koja također ima pozitivno mišljenje o njoj.

"Gospođa Šarić je, složit ćete se, jedna od sofisticiranijih dama, a istu strast dijelimo prema psima, naime obje imamo kavalirke princa Charlesa, pa nikad ne nedostaje tema", rekla nam je glumica.

U kuloarima se šuška da je razlog za iznenadno vjenčanje beba, no potvrde zasad nema. Tomislav Karamarko s bivšom suprugom Enisom ima dvoje djece s kojima se Ana Šarić jako dobro slaže, što se može vidjeti i na njenom profilu na Facebooku. 

Pročitajte više