Razmažene dive s kojima nitko ne voli raditi

Screenshot: YouTube

UGLAVNOM izgledaju umiljato i druželjubivo, kao netko koga bi poželjeli za svoju najbolju prijateljicu, ali ove dame poznate su kao razmažene glumice i pjevačice s kojima nitko u Hollywoodu ne voli raditi.

Izdvajamo one glumice i pjevačice koje se najčešće pojavljuju na listama "najozloglašenijih" diva u filmskoj i televizijskoj industriji.

1. Teri Hatcher

Izgleda da se očajna kućanica voli očajno ponašati. Autor serije "Desperate Housewives" Marc Cherry priznao je kako mu je druga kućanica Nicollette Sheridan rekla da je Teri najzločestija žena na svijetu. Nagađanja o njezinom razmaženom ponašanju na setu dodatno su se proširila kada se njezino ime nije našlo na posveti koju je snimateljska ekipa napisala glumačkoj postavi.



2. Sean Young

Sean je u 80-tima bila jedna od najtraženijih glumica, a onda je započeo njezin nepovratni pad. Zbog ovisnosti o alkoholu njezino ponašanje na setu filmova postalo je nepodnošljivo. Redatelj Oliver Stone zbog toga joj je otkazao suradnju na filmu "Wall Street", a glumac James Wood s kojim je imala aferu, podigao je protiv nje tužbu zbog uznemiravanja.



3. Jennifer Aniston

Svi ju pamte po ulozi Rachel u seriji "Prijatelji" i teško ju je zamisliti kao razmaženu glumicu, ali ekipa filma "Untitled Elmore Leonard Project" tvrdila kako Jennifer ipak nije tako prijateljski nastrojena. "Svaki dan cijela ekipa i glumačka postava zajedno bi ručala u kafeteriji. Svi osim Jen. Jedino je ona brzinski uzimala svoj ručak i otišla", rekao je neimenovani izvor sa seta.



4. Mischa Barton

Mischu su svojevremeno smatrali jednom od najperspektivnijih glumica svoje generacije. Tada su započeli njezini izleti u alkohol i drogu, a s njima i njezino loše ponašanje na setovima. Glumac Tate Donovan koji je glumio njezinog oca u seriji "The O.C." priznao je kako je bilo teško raditi s njom. "Imala je groznu reputaciju. Definitivno je bila najveća diva od svih tamo. Svi ti klinci dobro su počeli, bili su u redu prvu godinu snimanja, a onda se sve raspalo", rekao je Tate.



5. Shannen Doherty

Shannon je početkom 90-tih bila jedna od zvijezdi serije "Beverly Hills, 90210", u kojoj je glumila Brendu. 1994. godine posvađala s ekipom serije i producent Aaron Spelling tada joj je dao otkaz. "Drago mi je što je više nema. Nikad mi se nije sviđala. Nije bila profesionalka", rekao je tada Ian Ziering koji je u seriji glumio Stevea. Aaron Spelling kasnije se požalio kako je Shannon kasnila na snimanja po nekoliko sati i zbog toga nije imalo smisla da nastavi suradnju s njom.



6. Shenae Grimes

Nova verzija serije "Beverly Hills" nazvana "90201" također je imala svoju Shannon. Po razmaženom ponašanju naslijedila ju je glumica Shenae Grimes. Izvori su tvrdili da je glumica nepristojna prema svima od glumaca do statista.



7. Katherine Heigl

Katherine je zamalo ostala bez filmske i televizijske karijere kada došla na glas zahtjevne dive zahvaljujući neprofesionalnom ponašanju. Njezine sulude zahtjeve na setovima podupirala je i njezina majka, koja je također njezina menadžerica. Heigl je naprasno otišla iz serije "Grey's Anatomy", a na setu filma "New Year's Eve" navodno se svađala s glumicom Sofiom Vergarom, koja nije mogla podnijeti njezino neprestano cviljenje.



8. Lea Michele

Izvor sa seta serije "Glee" rekao je magazinu US Weekly kako Lea Michele nije najomiljenija među ekipom. Navodno se i glumici Kate Hudson, koja je gostovala u seriji, nije svidjelo njezino ponašanje. "Kate kaže kako je Lea noćna mora", tvrdio je izvor. Ako je među njima i bilo razmirica, obje su ih stavile na stranu kada je Lein dečko i kolega iz serije Cory Monteith nedavno umro. Lea je javno potvrdila kako joj je Kate bila oslonac u tim teškim trenutcima.



9. Nicki Minaj

Nicki nije se dugo zadržala u reality emisiji "American Idol". Ekipi emisije nije se svidjelo što stalno kasni na snimanja, a sa sobom je uvijek dovodila svoju svitu. Ponašala se nepristojno prema natjecateljima i njihovim obiteljima.



10. Ashlee Simpson

Pjevačica Ashlee odlučila se okušati u glumi i dobila je ulogu u novoj verziji serije "Melrose Place". Njezina glumačka karijera nije dugo trajala. Ashlee je izbačena iz serije jer je navodno stvarala neugodnu atmosferu među ekipom na setu. "Bila je totalna diva i nitko ju nije volio", tvrdio je izvor sa seta.

Pročitajte više