Reforma Space Disco

Foto: Press

"REFORMA SPACE DISCO tajanstveno je konceptualno vanzemaljsko biće koje s velikim veseljem nakon godinu dana opet posjećuje našu galaksiju, stoga pripremite nogice za ples na najmoćnijem danceflooru u Zagrebu. Na prošlom izdanju Space Disca glazbu su moderirali Kosta Radman, Apollo Eighteen, Franky i Vazmenko, svjetla je palio i gasio Uvaženi Gospodin Žaruljica Lampica, a plesalo se ni manje ni više nego ovako:"

A evo što vas očekuje na idućem izdanju Space Disca.

Reforma / Space Disco 2014 from Reforma Music Events on Vimeo.

2SYMMETRY je hrvatski DJ/produkcijski tim koji se sastoji od Jakova Domitreka i Tine Grzunova. Dvojica mladih producenata iz Zagreba/Münchena već su u ranoj fazi dobili pohvale velikih imena poput Fatboy Slim, Marcus Schulz, Solarston itd. No nakon izdavanja “Myragion EP-ja”, prvijenca za Perfecto Records podrška se naglo proširila i na izvođače kao što su Armin Van Buuren, Gareth Emery, Paul Van Dyk, Paul Oakenfold, tyDi i mnogi drugi.


REFORMA SPACE DISCO koji će se održati 6. prosinca ujedno je i službeni warm-up party za NYE CROATIA, veliki novogodišnji festival na kojem će na dva floora nastupiti Thomas Gold i Mark Knight, uz Toolroom Takeover i još dvadesetak drugih međunarodnih i domaćih DJ-eva.

Također, na ovom izdanju Space Disca postojat će i izdvojena sekcija u sklopu stagea, prikladno nazvana backstage, kapaciteta pedesetak mjesta. Taj dio je rezerviran za izvođače i produkciju, a bit će i nekoliko stolova za sve koji volite minglati uz mrvicu više komfora. Backstage ima svoj bottle service šank s dostavom, garderobu te muški i ženski wc.

BCKSTG paket po cijeni od 999 kuna uključuje visoki stol, bocu i sokove te šest Backstage passova. Rezervacije kreću od ponedjeljka, 24. studenog.

Sve informacije NYE CROATIA 2015 novogodišnjem festivalu možete dobiti putem njihovog weba.

Line-Up:

23-01 REFORMA RESIDENTS
#house #nudisco #electro #progressive #deep

01-03 2SYMMETRY
#progressive

03-05 REFORMA RESIDENTS
#house #tech #bass #deep
APOLLO EIGHTEEN
FRANKY
VAZMENKO

DRESS CODE: gornji dio odjeće mora biti dominantno bijele boje.
DOBNA GRANICA: Ovaj događaj namijenjen je isključivo osobama starijim od 21 godine.

Organizatori zadržavaju pravo selekcije gostiju na ulazu.

Pretprodaja:

14.-30. studenog: 40 kn
01.-05. prosinca: 50 kn
na ulazu: 60 kn

Pretprodajno mjesto: Reforma Fitness Studio, Radnička 1A, Zagreb.

REFORMA @ NYE CROATIA BUNDLE
Uključuje ulaznicu za Space Disco i dvodnevnu ulaznicu za NYE Croatia w/ Thomas Gold, Mark Knight & Toolroom Takeover

Specijalna cijena paketa je 299 kn, a broj paketa ograničen.

Pročitajte više