Remi iz Elementala napala Vjekoslavu Huljić: Oduzela bih joj pravo na slobodan govor!

Foto: Facebook

PJEVAČICA grupe Elemental, potaknuta "Nirvanom", novom umotvorinom iz radionice Huljić, odlučila reagirati i u svom se statusu "obračunati" s autoricom čiji su uradci redovito meta kritika.

"Mislim da je Vjekoslava Huljić hrvatskoj ženi naudila više nego svi hrvatski šovinisti zajedno. Naljepila joj je da se realizira isključivo kroz brak, majčinstvo, da dopušta da je gaze i emocionalno zlostavljaju... A sad kroz ovu sirotu Rozgu poziva muškarca da dođe po ženu "ko slavljenik po tortu"... Ma daaaaj, molim te! Nikad nisam mislila da ću reagirati na ovakav treš, ali negdje čovjek mora podvući crtu. Zbilja je vrijeme da prestane zaglupljivanje. Žene, ispljuskala bi vas. A Vjekoslavi ustavno oduzela pravo na slobodan govor", stoji u njenom statusu.

Naravno, reakcije na njenu objavu više su nego pozitivne, a društvene mreže danas su prepune kritičkih osvrta na novu pjesmu Jelene Rozge što samo dodatno naglašava popularnost "Nirvane", ali i daje težinu stavovima onih koji tvrde da se kroz ovakve pjesme na neki način loše odgajaju naraštaji mladih djevojaka.

Pročitajte više