Rio dolazi u Zagreb: Index vas vodi na najveći novogodišnji doček

Foto: PR

NAKON dva urnebesna novogodišnja Mega Partyja na temu Metropola New York i London, najpoznatiji klupski brand RNB Confusion najavljuje još šareniji novogodišnji doček na temu brazilskog Rio de Janeiroa u zagrebačkom Hypo Event Centru.

U posljednjih par godina Sarajevo i Beograd su se isprofilirali kao turističke novogodišnje meke koje nikako ne smijete zaobići. U 2011. godini Zagreb je stao uz bok Sarajevu i Beogradu sa svojim velikim novogodišnjim tulumom u Hypo centru, koji je najveći komercijalni događaj u posljednjih deset godina u Hrvatskoj.

Ove godine, ekipa RNB Confusiona sve svoje posjetitelje vodi u daleki Rio De Janeiro, šarenu brazilsku prijestolnicu znanu po velikom osmijehu, spektakularnom karnevalu te budućem nogometnom svjetskom prvenstvu. Ovogodišnji slogan ovog mega tuluma je „ALL IN ONE RHYTHM“.



Mjesto zabave je ponovno Hypo centar na Slavonskoj aveniji koji svojom lokacijom, izgledom, velikim parkingom i garažom te modernim konceptom zadovoljava najviše standarde koji ovakav događaj zahtjeva. Ove godine organizatori najavljuju još spektakularniji tulum, uređenje, scenografiju i produkciju, mini repliku Ria i ALL INCLUSIVE ponudu sa otvorenim barovima. Kao i za protekla dva novogodišnaj tuluma kada su se fanovi oblačili u duhu New Yorka i Londona, poželjno je da se tradicija nastavi te da svi zajedno budemo činimo šarenilo Rio De Janeiro scenografije.


CIJENA ULAZNICA: CURE 299 KN I DEČKI 349 KN I VIP 499 KN

Index nagrađuje dvoje najbržih čitatelja s kartom za ovaj party. Svoje podatke šaljite na index.nagrada@gmail.com, a dobitnici će biti obaviješteni e-mailom.

Pretprodajna mjesta: https://www.entrio.hr/outlets

Kako je bilo prijašnje dvije godine?

NEW YORK NEW YEARS EVE 2012:

LONDON CALLING NEW YEARS EVE 2013:

Pročitajte više