Robbie Williams žali što nije snimio kućni pornić u mlađim danima

PJEVAČ Robbie Williams uvijek je bio vrlo otvoren i iskren u svojim izjavama pa je tako i u nedavnom intervjuu za časopis GQ progovorio o svojoj prošlosti ispunjenoj drogom i seksom te ljubavi prema svojoj supruzi.

Premda je naglasio kako je iznimno uzbuđen što treba postati otac sa suprugom Aydom Field, izjavio je kako žali za time što nikada nije napravio seksi video.

"Sada, nakon tolikog vremena provedenog u braku, razmišljam kako bih sigurno snimio seksi video uradak kad bih mogao vratiti vrijeme unatrag."

Robbie je ispričao i kako je jednom pokušao snimiti svoje seksualno umijeće, no kamera nije bila upaljena: "Nikada nisam napravio seksi video. U mlađim danima mislio sam kako sam snimio jedan, no kamera nije radila. Sva sreća, jer bi snimka pokazala puno kokaina i igranja biljara s užadi (aludira na teško postizanje erekcije)."

Tridesetosmogodišnji pjevač također je priznao kako je napokon prestao brinuti o mišljenju drugih ljudi tek kada se zaljubio u svoju sadašnju suprugu Aydu koja mu je pokazala da je on zapravo "dobra osoba".


Pročitajte više