Robert Herjavec snimljen u svojem LaFerrariju

Foto: CT Photography/CelebrityCarsBlog

ROBERT HERJAVEC, milijunaš i poduzetnik, zvijezda "Shark Tanka" i trenutne sezone američkog "Plesa sa zvijezdama", koji je nedavno najavio razvod od supruge s kojom je u braku od 1990., snimljen je u luksuznoj jurilici.

CelebrityCarsBlog objavio je fotku Herjavca u njegovom crvenom Ferrari LaFerrariju na ulicama Los Angelesa. Automobil je navodno kupio u listopadu prošle godine, ali ovo je prvi put da je viđen kako ga vozi.

Nedavno smo i u hrvatskoj mogli vidjeti bijeli primjerak ovog skupocjenog automobila, budući da ga je Mate Rimac doveo da bi testirao svoj Concept One.

Podsjetimo, Herjavec je rođen u Varaždinu, a u Kanadu je s roditeljima doselio kad je imao samo osam godina. Naime, njegov otac u Jugoslaviji je bio jedan od političkih zatvorenika, a u zatvoru je završio nakon što je negativno pričao o Titu i komunističkom režimu pa je cijela obitelj bila prisiljena odseliti.

Priča o uspjehu Roberta Herjavca posebno je oduševila javnost jer sin siromašnog doseljenika danas je "težak" preko 125 milijuna dolara.

Pročitajte više