Robert Pattinson neodlučan: Razmišlja o tome da se pomiri s Kristen Stewart



ROBERT PATTINSON čini se prolazi kroz sve faze nakon prekida, a trenutno razmišlja o tome da oprosti svojoj djevojci Kristen Stewart.

Izvor blizak glumcu za Radar Online izjavio je da je on prošao "ljutu fazu" te sad razmišlja o pomirenju: "Rob je proteklih tjedana bio vrlo ljut. Ljut na Kirsten što je uništila to što su imali, ljut na nju zbog javne sramote, ljut na Ruperta Sandersa. Ali, počinje se smirivati i stvarno razmišljati o tome što će napraviti u vezi svog odnosa s Kristen. Čitavo se vrijeme premišlja...".

Prema tvrdnjama istog izvora glumac se oslanja na savjete obitelji i prijatelja, a oni su oprječni: "Neki misle da bi jednostavno trebao sve završiti, ali postoje i oni koji smatraju da njih dvoje stvarno imaju posebnu vezu i žele da joj pruži drugu šansu. Mora dobro razmisliti prije svog idućeg poteza i nije još ništa odlučio".

Pattison idućeg ponedjeljka s Jonom Stewartom ima zakazan prvi intervju nakon što je afera Kristen Stewart i Ruperta Sandersa izašla u javnost i navodno je prilično nervozan zbog toga: "Oduvijek je bio prilično nervozan tip, ali zbog ovog je gotovo prestravljen. Promovira novi film, ali ne želi pričati o svom privatnom životu i prevari jer ne želi reći nešto što će kasnije požaliti", zaključio je isti izvor.

A dok se on premišlja redatelj Sanders na sve načine pokušava spasiti svoj brak s Liberty Ross: "Učinit će apsolutno sve kako bi spasio brak, shvaća da je napravio najveću pogrešku u svom životu i ne može vjerovati koliko je bio glup. Pomisao da će izgubiti ženu i djecu, koji mu znače sve na svijetu, ubija ga", izjavio je još jedan "upućeni" izvor.

Pročitajte više