Rujanfest u Zagrebu uz Jelenu Rozgu!



POVRATKOM s ljetnih praznika i morskih avantura u Zagrebu nas dočekuje ovogodišnji Rujanfest. Bogat glazbeni program sastavljen od pop, rock i etno koncerata otvara kraljica estrade Jelena Rozga. Od 13.do 23. rujna na zagrebačkom nas Bundeku očekuju brojni koncerti, gastroprezentacije, ali i drugi zabavni i edukativni sadržaji.

Jelena Rozga posljednjih mjeseci nastupa diljem Jadranske obale i veseli se promociji novog hita "Dobitna kombinacija" na ovogodišnjem Rujanfestu: "Nastupi u Zagrebu za mene su uvijek posebni. Zagrepčani i ja se jednostavno volimo, a Rujanfest je mjesto vrhunske zabave tako da se iznimno veselim mom prvom jesenskom koncertu u Zagrebu", izjavila je Jelena Rozga najavivši svoj nastup na samom otvorenju Rujanfesta.

Ovogodišnji zagrebački Rujanfest održat će se na čak 25 pozornica, produkcija događanja pristiže u brojnim velikim tegljačima. Očekuje se da više od 200 izvođača i performera u jedanaest dana privuče čak 300.000 posjetitelja čime Rujanfest postaje jedno od najvažnijih gospodarskih i zabavnih događanja u Hrvatskoj.

Bogata gastroponuda uključuje Vukovarsku, Dalmatinsku, Istarsku, Sarajevsku i brojne
druge kuće, koje uz gastro, nude i više od 70 vrsta piva. Zagreb s manifestacijom Rujanfest staje uz bok drugim europskim gradovima sa sličnim manifestacijama.

Pročitajte više