Samo na Indexu pogledajte spot za "Pravo ja" Hladnog piva



NAKON što se prije mjesec dana radijskim eterom zavrtio njihov novi singl "Pravo ja", Hladno pivo su snimili spot za istu pjesmu. "Pravo ja" nalazi se na njihovom još uvijek aktualnom albumu "Svijet glamura" za koji se pokazalo da ga fanovi još uvijek pjevaju s istim žarom.

Pjesma je inspirirana kolumnom Ante Tomića "Pravo ja - ključ u ruke", a kako zvuči možete poslušati na sljedećem linku

Redatelj spota je Goran Kulenović, za produkciju je bio zadužen Microfilm, za montažu Slaven Jekauc, a snimatelj je bio Goran Legović.

Osim Hladnog Piva u spotu glume Selma Terlevic i Angelo Jurkas. Kostimograf na setu je bila Andrea Kustović, a za šminku su se pobrinule Natalija Primorac i Ivona Halilović


"Prvo bih se zahvalio svojoj inspiraciji za tekst, a to je bila Tomićeva kolumna Pravo ja ključ u ruke.  Nazvao sam ga isti trenutak i rekao mu da neću stati dok ne napišem pjesmu o tome.  U to su se vrijeme na većini privatnih televizija oko ponoći počeli pojavljivali raznorazni Milani Taroti, a sama ideja da je naše pravo ja nedajbože član Hadezea, mini Kerum i fan Celin Dion mi se učinila baš super.  A što se spota tiče kojim smo prezadovoljni, prvo bih se zahvalio Angelu Jurkasu jer nije lako naći čovjeka koji će u po bijela dana trčat kroz centar Zagreba obučen kao transvestit", rekao je Mile Kekin.

Nakon koncertno burnog ljeta u kojem su obišli sve manje i veće gradove, mjesta i sela u regiji i šire, Hladno pivo ne staje pa ćemo ih uživo moći vidjeti u subotu, 1. prosinca u Velikoj dvorani zagrebačkog Doma sportova, kada se nakon tri godine vraćaju na Pozitivan koncert i preuzimaju ulogu headlinera.


Hladno Pivo pratite i na njihovoj facebook stranici i na http://www.hladnopivo.hr

Uživajte uz Hladno Pivo i njihovo "Pravo ja"!

Živjeli!

Pročitajte više