"Savages": Novi film Olivera Stonea oduševio publiku i kritiku



ZA MNOGE kritičare, ali i ljubitelje kvalitetnog filma, posljednji uradak kultnog redatelja Olivera Stonea njegov je veliki povratak korijenima, odnosno, danima kad je snimao beskompromisne hitove kao što je "Natural Born Killers."

Kako prenosi Huffington Post, triler "Savages" koji je nedavno počeo igrati u američkim kinima, adaptacija je istoimenog romana Dona Winslowa koji je napisao scenarij zajedno sa Stoneom i Shaneom Salernom.  Radnja filma prati dvojicu uspješnih uzgajivača marihuane koji nailaze na probleme nakon što dobiju poslovni prijedlog od krijumčara koji koji žele dio njihove zarade.

"Stone je napokon učinio ono što je trebao pred mnogo godina – snimio je nemoralni, prljavi triler bez ikakvih političkih ili socijalnih referenci", pišu kritičari u magazinu "Entertainment Weekly". U novom filmu trostrukog oskarovca, redatelja Olivera Stonea koji je u američka kina stigao uoči Dana neovisnosti, glave uloge tumače Blake Lively, Salma Hayek i John Travolta. Osim njih, u filmu igra i Taylor Kitsch, Aaron Taylor-Johnson, Benicio del Toro i drugi.

>

Pročitajte više