Savjeti "Međunarodnog Židova jetsettera": Zašto trošiti novac na skupe hotele ako mogu biti besplatni

Screenshot: YouTube

PRIPADNIK američkog visokog društva Justin Ross Lee zvijezda je videa u kojem u stilu Franka Abagnalea, prevaranta koji je glumio pilota i inspirirao holivudski hit "Catch Me If You Can", otkriva niz načina na koje si možete osigurati pogodnosti na putovanjima ili bolje hotelske sobe.

Video prikazuje svjetskog putnika koji mijenja osobnosti kako bi dobio elitne povlastice u zračnim lukama. Lee tvrdi da nije prevarant, već samo koristi priliku na mjestima na kojima osjeti da postoji rupa u sustavu. Sebe opisuje kao "međunarodnog Židova jetsettera".

Za razliku od ostatka ljudi, koji mir pronalaze u parkovima i zelenilu, on svoj mir nalazi u njujorškoj zračnoj luci.

"Salon prvog razreda koristim kao poslovni prostor. Imam WIFI, besplatnu hranu i alkohol u potocima. Zašto trošiti novac na ured, kad mogu doći ovdje", opisuje Lee za Elite Daily.

Svima koji žele da im salon prvog razreda bude ured na jedan dan, Lee savjetuje da kupe kartu koju mogu vratiti, prođu pored osiguranja, a potom otkažu let i uzmu povrat novca.

Svim putnicima savjetuje da prema terminalu krenu preko "dolazaka", jer nema čekanja.

Drugi savjet tiče se prtljage. Ako ne želite da vam prijevoznik izgubi prtljagu, samo u nju stavite pištolj. Kako kaže, uopće ne mora biti pravi. Čim je oružje u prtljazi, osoblje će se posebno brinuti oko vaše prtljage i nema šanse da je izgubi.

Nakon što uđete u zrakoplov, postoji način kako da se zamijenite za sjedala ako sjedite pored nekog, pored koga ne biste htjeli sjediti. Potrebno je odglumiti alergiju nakon čega će vas premjestiti.

Ako vam se ne sviđa soba koju ste dobili u hotelu, potrebno je naći najslabiju kariku u osoblju hotela, vrebati je i napadati pritužbama dok se ne slomi.

Osim toga, savjetuje da nabavite više vizitki, kako biste stvorili dojam da radite za više tvrtki. Ako neka od njih ima pravo na neku povlasticu u hotelu, vi je možete iskoristiti. 

Pročitajte više