Oglasila se Izraelka Eden Golan i otkrila kome je posvetila sudjelovanje na Eurosongu

Foto: EPA

Eden Golan, izraelska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, oglasila se na Instagramu nakon natjecanja. 

"Otkud da počnem? Prvo bih htjela reći da sam ponosna na to koliko smo daleko stigli. Zahvalna sam na privilegiji da predstavljam svoju zemlju, posebno u ovim teškim vremenima. Od trenutka kad smo započeli ovo putovanje, naš cilj je uvijek bio podijeliti snažan glas Izraela na jednoj od najvećih pozornica. Mislim da smo to i postigli. Reći da je bilo lako bila bi laž, ali vaša podrška i ljubav dale su mi snagu da nastavim i dam apsolutno najbolju izvedbu koju sam mogla", napisala je.

"Željela bih zahvaliti svima koji su me podržavali iz cijelog svijeta, mojoj zemlji, članovima delegacije i mojoj obitelji koju jedva čekam vidjeti i zagrliti. I naravno, hvala svima koji su glasali jer smo zahvaljujući vama stigli dovde. Volim vas. Na kraju, svoje sudjelovanje na Eurosongu posvećujem glasovima koje ne možemo čuti - taocima. Očajnički čekamo da se vratite kući", dodala je.

Podsjećamo, Izrael je na kraju završio na petom mjestu ovogodišnjeg Eurosonga s 375 glasova, od čega su dobili 323 od publike. Eden Golan tako je, nakon Lasagne, dobila najviše bodova publike.

Pročitajte više