Sepp Blatter bio je u vezi i s Ronaldovom bivšom Irinom Shayk?

Foto: Instagram/YouTube

OSIM što je 17 godina drmao nogometom, Sepp Blatter jako je uspješan zavodnik. Nekoliko dana nakon osvajanja petog uzastopnog mandata predsjednika FIFA-e, Blatter je nakon ogromnog skandala koji trese krovnu nogometnu organizaciju napustio tu poziciju, a mediji su se, osim o njegovoj ostavci, raspisali i o njegovom privatnom životu.

Iako je svojedobno izjavio da je njegova ljubavnica FIFA, a njegov život je nogomet, čini se da to baš nije bilo u potpunosti točno. Španjolski Mundo piše da je 79-godišnji Švicarac uspio zavesti čak i 50 godina mlađu manekenku Irinu Shayk, bivšu djevojku Cristiana Ronalda. S njom je navodno bio u vezi prije nego što se u javnosti pojavio s 50-godišnjom Lindom Barras početkom prošle godine. Njihov prvi zajednički izlazak bio je na dodjeli Zlatne lopte, a Blatter je na ceremoniji sjedio između svoje djevojke i Pelea.

Da je Blatter veliki zavodnik, potvrdili su i neki njegovi poznanici.

"Nedavno je u Beču upoznao moju partnericu Emmu. Gledao ju je nekoliko sekundi, a potom rekao da imam njegovo dopuštenje da budem s njom. Zamolio sam ga da promijenimo temu", ispričao je John Delaney, izvršni direktor Irskog nogometnog saveza, za Irish Independent.

Javnosti je poznato da se Blatter ženio tri puta. S prvom suprugom Liliane Biner ima kćer Corinne. Nakon razvoda oženio se s Barbarom Käser, kćeri generalnog tajnika FIFA-e, koja je preminula zbog komplikacija tijekom operacije. U treći brak ušao je 2004. godine s dresericom dupina Graziellom Blanco, no razveli su se nakon godine dana.  

Pročitajte više