Serena Williams odustala od Wimbledona jer je trudna?

Foto: Instagram

TENISAČICA Serena Williams prije dva dana prekinula je meč parova koji je igrala sa sestrom Venus i odustala od nastupa na Wimbledonu.

Tvrdila je da se povlači jer je pokupila virus i ne osjeća se dobro, ali strani mediji sada nagađaju da je  nešto drugo krivo za njezinu malaksalost na teniskom terenu.

Njemački Bild piše da je Serena trudna, a otac djeteta navodno je njezin trener Patrick Mouratoglou. Dugo se šuška da su njih dvoje u vezi, a jesu li glasine o trudnoći točne saznat ćemo uskoro.

Slavna Martina Navratilova također sumnja u priču o virusu. "Očito nije problem u tome. Ne znam što je bilo, ali nadam se da će Serena biti OK. I ne znam kako je završila na terenu. To je neobjašnjiva stvar jer očito nije bila u stanju igrati meč. Svi ti ljudi oko nje nisu bili u stanju maknuti ju s terena? Nikada nisam vidjela nešto takvo i nadam se da više nikad neću. Svi su stavljeni u tešku poziciju, uključujući WTA. To nije u redu. Trener je rekao da ju nije vidio dva dana. Da nije ništa znao. Kako možeš biti trener i ne znati ništa? To je krivo. A Venus je samo stajala tamo. Ne znam što se događa, ali jasno je da nije u pitanju virus", rekla je Navratilova.

Kako bi sve uvjerila da joj je stvarno loše, Serena je na Instagramu objavila fotografiju na kojoj pokrivena leži na kauču.


 

Pročitajte više